Milujete netradiční design? Poradíme vám, jak povýšit stěny i podlahu ve vlhkých a namáhaných místnostech

Koupelna nebo kuchyň vyžadují povrch, který vydrží. Vyzkoušejte epoxy-cementovou stěrku a získejte efektivní a trvanlivé řešení, které vypadá skvěle. Přečtěte si článek a zjistěte, jaké výhody stěrka nabízí. 

Na každém detailu záleží

Epoxy-cementová stěrka svou strukturou vytváří naprosto jedinečný povrch. Jejím prostřednictvím můžete zohlednit každý tah hladítkem. Hodí se do industriálních interiérů, ve kterých zvýrazní stěny a sloupy. Můžete ji ale využít i jako finální povrch do koupelny, sprchového koutu nebo za kuchyňskou linku. Chcete-li řešení, na které se budete moci spolehnout, vyberte si tenkovrstvou stěrku Sikagard®-750 Deco EpoCem®. Byla vyvinuta ze špičkového průmyslového řešení ochrany agresivních prostředí, čím dál tím víc ale nachází své místo i v interiérech.

Proč zvolit epoxy-cementovou stěrku?

Hlavní výhodou je vysoká mechanická a chemická odolnost a odolnost vůči vodě. Snadno ji tak můžete použít pro podlahy a stěny do vlhkých a namáhaných místností. Stěrka je na bázi cementu a epoxidové pryskyřice a neobsahuje organická rozpouštědla. Díky pigmentům můžete volit ze široké škály barevného provedení a dopřát si tak originální vzhled, který nikdo jiný nemá. Potěší vás také jednoduché použití.

Dopřejte si jedinečný vzhled

Epoxy-cementová stěrka má původně světle šedou barvu. Velmi snadno ji tedy můžete barevně tónovat podle vašich individuálních potřeb. Stejně tak lze pomocí míchání jednotlivých komponentů do jisté míry modifikovat i její strukturu. Tím získáte buď hladší nebo mírně drsnější povrch s vysokou protiskluzností. Finální lak ochrání povrch a zvýrazní barvy, takže bude konečný výsledek ještě intenzivnější.

Zúčastněte se soutěže s produkty Sika a získejte zpět až 100 % hodnoty použitého materiálu

Kromě epoxidových stěrek nabízí produkty Sika řešení pro stavbu nebo rekonstrukci od podlahy až po střechu. Podívejte se na www.stavtehlavou.cz a zapojte se do soutěže o proplacení materiálu do výše až 1 000 000 Kč. Nezapomněli jsme ani na řemeslníky, kteří za nákupy v minimální hodnotě 30 000 Kč získají nářadí, oblečení a další skvělé odměny. Vyhrávejte také na Facebooku, kde na vás čekají pravidelné měsíční soutěže o poukazy do stavebnin.

Zveřejněno dne 31.05.2019